IPTV NORGE

Home » FAQ

Ofte Stilte Spørsmål

IPTV er en helt ny måte å se TV på. Du trenger ikke en TV-antenne, ingen parabol eller annen type utstyr. Alt du trenger er en internettforbindelse.

For å få tilgang til IPTV må du kjøpe et abonnement hos oss. Vi tilbyr abonnement på 1, 3, 6, 12 og 24 måneder.

Når abonnementet ditt er på plass, bruk en APP for å se det faktiske innholdet. Avhengig av hvilken enhet du vil bruke (SmartTV, AppleTV, PC, Mac, mobil eller nettbrett) vil det variere hvilken APP du trenger. Noen av appene kan koste litt penger å kjøpe, som er en kostnad som utvikleren av appen tar betalt for og ikke oss.

Når abonnementet og APP-en er på plass, er alt du trenger å gjøre å logge på tjenesten vår. Sjekk ut APPENE vi anbefaler – klikk her.

Absolutt! Vi er sikre på at du vil like produktet vårt, derfor vil vi gjerne gi deg en gratis prøveperiode før du bestemmer deg.

Les mer – KLIKK HER

Ja. Du kan installere systemet på så mange enheter og apper du vil, men kun 1 tilkobling om gangen er mulig.

Nei, tjenesten tillater kun én stream om gangen. Du må kjøpe flere abonnement dersom flere skal bruke tjenesten samtidig.

Nei, det er ingen bindetid på våre abonnement. Du betaler for ønsket periode, så velger du selv om du vil fornye når den tid kommer. Vi sender deg en e-post noen dager før abonnementet avsluttes, så har du tid til å fornye hvis du ønsker det.

1. Fra menyen, klikk «Bestille», finn produktet du ønsker å bestille og klikk «Legg i handlekurv».

2. Fyll inn navn og e-postadresse.

3. Velg om du vil betale med VISA, Bitcoin eller PayPal.

4. Bekreft betalingsalternativer og betal.

Det var det!

Info om hvordan du logger på tjenesten sendes autmatisk til din epostadresse umiddelbart etter du har betalt.

Vi har en gjennomsnittlig oppetid på 99 %. Dette betyr at 99 % av tiden fungerer alle kanaler bra. Noen ganger kan noen kanaler slås av for en kort stund på grunn av oppgraderinger eller frekvensendringer.

Sjekk serverens oppetid – klikk her.

Vi har et bredt utvalg av TV-kanaler, serier og filmer.

Nye serier og filmer legges til ukentlig.

Se vårt utvalg – klikk her.

JA! Hvis du er misfornøyd med kjøpet ditt, eller du har et problem som vi ikke klarer å løse og som gjør systemet ubrukelig, vil vi gjerne gi full refusjon innen 7 dager etter ditt første kjøp.

Vi tror fullt og fast på og står 100 % bak produktet vårt, men vi forstår at det kanskje ikke fungerer perfekt for alle hele tiden.

Trenger hjelp? Kontakt oss på chat nå!